Klaus Nyborg tiltræder som konstitueret administrerende direktør for Dampskibsselskabet NORDEN A/S

25/06/2014

Bestyrelsen har besluttet at konstituere næstformand Klaus Nyborg som midlertidig administrerende direktør i Dampskibsselskabet NORDEN A/S med øjeblikkelig virkning. Direktionen består herudover af finansdirektør Michael Tønnes Jørgensen, koncerndirektør og leder af Tørlastafdelingen Ejner Kiel Bonderup, koncerndirektør og leder af Tankafdelingen Lars Bagge Christensen og koncerndirektør og leder af Corporate Secretariat Martin Badsted.

Tidligere administrerende direktør Carsten Mortensen står fortsat til rådighed for selskabet i en periode. NORDEN har iværksat en rekrutteringsproces efter en ny administrerende direktør. Klaus Nyborg har meddelt, at han ikke er kandidat til stillingen. Klaus Nyborg har indtil primo marts 2012 været administrerende direktør for det børsnoterede tørlastrederi Pacific Basin, Hong Kong.

Bestyrelsesformand Mogens Hugo udtaler:
”Jeg er glad for, at Klaus Nyborg stiller sig til rådighed som midlertidig direktør i en periode og i samarbejde med de øvrige direktionsmedlemmer påtager sig opgaven med at føre selskabet videre. Klaus Nyborg har betydelig erfaring inden for begge NORDENs segmenter, Tørlast og Tank, og et indgående kendskab til rederiet gennem sit virke som næstformand i bestyrelsen.”

Klaus Nyborg siger:
”NORDEN er et stærkt selskab, og det glæder mig, at bestyrelsen har vurderet, at jeg med min erfaring i en periode kan være med til at sikre den fortsatte udvikling. Jeg har understreget over for bestyrelsen, at jeg ikke er kandidat til stillingen.”

 

Selskabsmeddelelse nr. 32