Jan Rindbo udpeget som administrerende direktør for Dampskibsselskabet NORDEN A/S

30/10/2014

Bestyrelsen har efter en grundig og omfangsrig rekrutteringsproces udpeget Jan Rindbo som ny administrerende direktør i Dampskibsselskabet NORDEN A/S. Jan Rindbo kommer fra en stilling som Chief Operating Officer i Pacific Basin, Hong Kong.

Bestyrelsesformand Mogens Hugo udtaler:
”Bestyrelsen har været igennem en særdeles grundig søgeproces med mange yderst kvalificerede kandidater. Valget er faldet på Jan Rindbo, der har stor indsigt i shipping, især tørlast, og besidder de personlige egenskaber, der skal til for at overtage posten som administrerende direktør i et finansielt stærkt og værdibåret rederi som NORDEN. Sammen med den øvrige direktion vil Jan Rindbo sikre, at NORDEN også fremadrettet udvikler sig til gavn for aktionærer og kunder.”

40-årige Jan Rindbo har over 20 års international shippingerfaring fra Danmark, Nordamerika og Asien. Siden 2001 har han arbejdet for det i Hong Kong børsnoterede tørlastrederi Pacific Basin, senest som Chief Operating Officer, medlem af direktionen samt bestyrelsen. I denne periode har selskabet udviklet sig til et af verdens største tørlastrederier og leveret flotte resultater.

Jan Rindbo siger:
”NORDEN er et af verdens førende tørlast- og produkttankrederier med en lang historie, solide finanser og en moderne flåde. Det er et på alle måder stærkt rederi, og jeg ser frem til at blive en del af NORDEN og sammen med de dygtige og dedikerede medarbejdere være med til at skabe flere gode resultater og udbygge vores stærke position som et kundefokuseret rederi.”

Jan Rindbo tiltræder stillingen som administrerende direktør i forsommeren 2015.

 

Selskabsmeddelelse nr. 36