Dampskibsselskabet NORDEN A/S forenkler ledelsesstrukturen – ny direktion på plads

10/08/2015

For at effektivisere og forenkle Rederiet har NORDEN med virkning fra dags dato besluttet at sammenlægge en række ledelsesfunktioner og reducere direktionnen fra 5 til 3 medlemmer.

Ansvaret for Finansafdelingen, Investor Relations og Corporate Secretariat samles under koncerndirektør Martin Badsted, der udnævnes til ny finansdirektør, CFO.

Samtidig samles køb & salg samt langtidsindbefragtning af skibe i en ny enhed, Asset Management, der dækker både Tørlast og Tank. Ansvaret for Asset Mangement vil blive varetaget af Henrik Lykkegaard Madsen, leder af Projects afdelingen, som udnævnes til Senior Vice President.

Den kommercielle drift af NORDEN’s tankflåde fortsætter som hidtil i Norient Product Pool under ledelse af poolens direktør Søren Huscher.

”Med ændringerne samler vi en række funktioner og får dermed en mere strømlinet organisation. Det får også betydning for sammensætningen i direktionen,” siger Jan Rindbo, administrerende direktør i NORDEN.

Som følge af ændringerne fratræder finansdirektør Michael Tønnes Jørgensen og koncerndirektør Lars Bagge Christensen. De står til rådighed for Rederiet i en kortere periode, hvorefter de fritstilles.

”På vegne af Bestyrelsen vil jeg gerne takke Michael og Lars for deres væsentlige bidrag til NORDEN gennem årene. De har begge sat deres positive præg på NORDEN’s udvikling, men vi forenkler organisationen, og i den forbindelse er det nødvendigt også at justere ledelsesstrukturen” udtaler Klaus Nyborg, bestyrelsesformand for NORDEN.

Direktionen består herefter af administrerende direktør Jan Rindbo, finansdirektør Martin Badsted og koncerndirektør Ejner Kiel Bonderup.

 

Selskabsmeddelelse nr. 15